West Ham fortsetter å sikre seg Liverpools bomkjøp

Downing på medisinsk test i London.

FERDIG I LIVERPOOL: Mye tyder på at West Ham blir Stuart Downings neste arbeidsgiver etter at Liverpool Echo i dag melder at kantspilleren er på medisinsk test i hovedstaden. Foto: REUTERS/Kieran Doherty
FERDIG I LIVERPOOL: Mye tyder på at West Ham blir Stuart Downings neste arbeidsgiver etter at Liverpool Echo i dag melder at kantspilleren er på medisinsk test i hovedstaden. Foto: REUTERS/Kieran DohertyVis mer

(Dagbladet): Tidligere i sommer tok Andy Carroll turen til West Ham på permanent basis, og nå kan de se ut som et annet av Kenny Dalglish sine innkjøp er på vei til å slå følge.

Liverpool Echo
skriver i dag at kantspilleren er i hovedstaden nå for å gjennomgå en medisinsk test, og at klubbene kun er formaliteter unna en endelig overgang.

Downing skal allerede ha blitt enig med «The Hammers» om de personlige kontraktsbetingelsene.

Gjenforenes 29-åringen fikk 91 kamper for Liverpool etter overgangen fra Aston Villa som kostet laget fra Merseyside omlag 180 millioner kroner. Prisen på West Ham-overgangen skal være betraktelig lavere, og foreløpige rapporter sier at prislappen nå er 54 millioner.

Med det vil Downing bli gjenforent med både Carroll og Joe Cole. På de to kjøpene har West Ham til sammen betalt 290 millioner kroner mindre enn Liverpool gjorde for de samme spillerne for to år siden.

Så gjenstår det å se om samarbeidet mellom de tre vil bli bedre ved Thamsens bredder, enn det ble lengre nord.