Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

West Ham hyrer psykolog

Ragnvald Soma og West Ham-spillerne får psykologhjelp foran FA-cupmøtet med Chelsea i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

West Ham tapte 1-5 mot mot Chelsea på Stamford Bridge lørdag. I morgen er det reprise på samme arena i cupen. Samtidig har West Ham bare vunnet tre bortekamper denne sesongen.

Derfor har Ragnvald Somas klubb sett seg nødt til å leie inn hjernehjelp i form av psykologen David Houlston.

- Jeg tror problemet ligger inne i spillernes hode, og kommer fram på bortebane. Vi har vært utmerkede hjemme denne sesongen, sier manager Glenn Roeder til nyhetsbyrået PA.

Psykologen har prøvd å lære Soma og co. å se lyst på livet denne uka.

- Han har snakket med hele gruppa sammen for første gang denne uka, og han prøver å prente inn positive tanker. Det gir også spillerne mulighet til å si hva de mener, og noen får også snakke om sine egne problemer, sier West Ham-manager Glenn Roeder.

Hammers-treneren røper også at møtet med Houlson ikke er det første for alle gutta på laget. Seks-sju av dem besøker ham jevnlig.

- Jeg presser det ikke på dem, sier Roeder.

Backveteranen Nigel Winterburn er en av dem som ikke går til psykologen.

- Hvis det hjelper noen av spillerne, hvorfor ikke bruke en sportspsykolog? Det er ikke noe for meg, jeg kommer neppe til å forandre meg mye i en alder av 38, sier Winterburn.

Ragnvald Soma har bare spilt 124 minutter denne sesongen, og er neppe den av West Ham-gutta som har flest traumatiske opplevelse å få hjelp med.

Dagbladet.no dekker FA-cupen i helga. Se kampoppsettet!

Hele Norges coronakart