West Ham-keeper støtter Di Canio-salg

David James tror et salg av stjernespissen Paolo Di Canio kan hjelpe West Ham. Les siste nytt fra engelsk fotball.

I går avslørte Hammers-manager Glenn Roeder at han avslo et bud fra Manchester United fredag kveld. United skal være tvilende til å innfri West Hams priskrav på 45 mill. kroner.

I dag sjokkerer keeper James fansen når han nærmest likevel anbefaler klubben å selge 33-åringen.

- Hvis han forlater oss trenger ikke det å være noe steg tilbake. Jeg ser det som et skritt i positiv retning fordi det gir de lite brukte spillerne sjansen til å bevise sin verdi i klubben, sier James til

klubbens offisielle hjemmeside

.

Rebrov til Italia?

Ifølge engelske Daily Star mister Steffen Iversen en spissrival i Tottenham. Ukrainske Sergej Rebrov flytter til Lazio etter at Spurs har sagt seg villige til å selge spissen som kom til White Hart Lane for 150 mill. kroner sommeren 2000.

Sunderland vil også ha Yorke

Fredag ble det meldt at Middlesbrough og Fulham sto først i køen av klubber som vil kjøpe Manchester United-reserve Dwight Yorke. I dag skriver flere aviser at også Sunderland vil ha 30-åringen. Klubben ble slått ut av FA-cupen lørdag og manager Peter Reid er villig til å bryte klubbrekorden for å sikre seg spissen verdsatt til 100 mill. kroner.

Vil ikke ha Ginola

David Ginola er helt ytterst på reservebenken i Aston Villa, og i dag ble det meldt at skotske Hibernians ville låne 33-åringen. Det avvises av trener Franck Sauzee. - Ginola er en vidunderlig spill er, men dette er nonsens, sier Sauzee.

Kineser til Bolton?

Nyopprykkede Bolton skal være interessert i den kinesiske backen Li Li Weifeng. 23-åringen er invitert til å trene med Bolton. Hjemme i Kina regnes han som en av landets mest lovende spillere.

Kilder: PlanetFootball, The Sun, The Mirror og PA.

(Dagbladet.no)

LÅNES UT? Skotske Hibernians vil låne Aston Villas David Ginola, meldes det. Her er franskmannen i duell med en Varteks-spiller i UEFA-cupen i september.