West Ham-keeper støtter Di Canio-salg

David James tror et salg av stjernespissen Paolo Di Canio kan hjelpe West Ham. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I går avslørte Hammers-manager Glenn Roeder at han avslo et bud fra Manchester United fredag kveld. United skal være tvilende til å innfri West Hams priskrav på 45 mill. kroner.

I dag sjokkerer keeper James fansen når han nærmest likevel anbefaler klubben å selge 33-åringen.

- Hvis han forlater oss trenger ikke det å være noe steg tilbake. Jeg ser det som et skritt i positiv retning fordi det gir de lite brukte spillerne sjansen til å bevise sin verdi i klubben, sier James til

klubbens offisielle hjemmeside

.

Rebrov til Italia?

Ifølge engelske Daily Star mister Steffen Iversen en spissrival i Tottenham. Ukrainske Sergej Rebrov flytter til Lazio etter at Spurs har sagt seg villige til å selge spissen som kom til White Hart Lane for 150 mill. kroner sommeren 2000.

Sunderland vil også ha Yorke

Fredag ble det meldt at Middlesbrough og Fulham sto først i køen av klubber som vil kjøpe Manchester United-reserve Dwight Yorke. I dag skriver flere aviser at også Sunderland vil ha 30-åringen. Klubben ble slått ut av FA-cupen lørdag og manager Peter Reid er villig til å bryte klubbrekorden for å sikre seg spissen verdsatt til 100 mill. kroner.

Vil ikke ha Ginola

David Ginola er helt ytterst på reservebenken i Aston Villa, og i dag ble det meldt at skotske Hibernians ville låne 33-åringen. Det avvises av trener Franck Sauzee. - Ginola er en vidunderlig spill er, men dette er nonsens, sier Sauzee.

Kineser til Bolton?

Nyopprykkede Bolton skal være interessert i den kinesiske backen Li Li Weifeng. 23-åringen er invitert til å trene med Bolton. Hjemme i Kina regnes han som en av landets mest lovende spillere.

Kilder: PlanetFootball, The Sun, The Mirror og PA.

(Dagbladet.no)

LÅNES UT? Skotske Hibernians vil låne Aston Villas David Ginola, meldes det. Her er franskmannen i duell med en Varteks-spiller i UEFA-cupen i september.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer