Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pellegrini vil hente «fire eller fem» nye spillere i sommer

West Ham klar for rekordsommer på overgangsmarkedet

Styrelederen lover at London-klubben skal bruke mer penger enn noen gang.

NYANSATT OG KLAR FOR REKORDSOMMER: Manuel Pellegrini ble i går bekreftet som manager for West ham. Nå får han store midler å handle for på overgangsmarkedet. Foto: NTB/scanpix
NYANSATT OG KLAR FOR REKORDSOMMER: Manuel Pellegrini ble i går bekreftet som manager for West ham. Nå får han store midler å handle for på overgangsmarkedet. Foto: NTB/scanpix Vis mer

West Ham-styreleder David Gold er forberedt på å åpne lommeboka slik at Manuel Pellegrini får hente forsterkningene han ønsker.

Allerede da han ble presentert som West Ham-manager tirsdag, varslet Pellegrini at han er ute etter å få inn «fire eller fem» nye spillere. Ifølge Gold jobber chileneren nå med å sette sammen en liste over spillere han ønsker.

- Han jobber med det nå, det er derfor vi har hentet ham inn. Han har identifisert posisjonene han føler vi trenger å styrke. Nå er det opp til ham å fortelle oss hvilke spillere han vil ha, og så skal vi gjøre alt vi kan for å hente dem, sier styrelederen til Talksport.

Han vil enn så lenge ikke sette noe tak for hvor mye penger den nyansatte manageren får bruke.

- Vi kan ikke sette noen sum, for vi vet ikke ennå hvilke spillere som skal forlate oss, og de pengene vil jo komme i tillegg. Men det jeg kan forsikre alle om er at vi sannsynligvis vil bruke mer penger i dette overgangsvinduet enn noen gang tidligere, fortsetter Gold.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media