West Ham klatret opp fra bunnplassen

Liverpool gikk på sitt første tap på ni kamper.

MÅLSCORER: Demba Ba scoret et flott mål i dagens kamp mot Liverpool. Foto: (AP Photo/Sang Tan)
MÅLSCORER: Demba Ba scoret et flott mål i dagens kamp mot Liverpool. Foto: (AP Photo/Sang Tan)Vis mer

(Dagbladet): West ham-Liverpool 3-1 (2-0)

Kaptein Steven Gerrard var tilbake i startoppstillingen til Liverpool i dagens bortekamp mot West Ham, som lå sist på tabellen før dagens kamp. Uten at det hjalp stort.

Liverpool var på hæla allerede fra start i kampen, og Scot Parker avsluttet et flott Hammers angrep med å tuppe ballen med yttersiden av foten i lengste hjørne. Skuddet kom overraskende på Liverpool-keeper Reina som ikke klarte å hindre scoring.

Like før pause økte demba Ba ledelsen. Spissen stormet inn i feltet og headet ballen i vinkelen, Reina var sjanseløs på hodestøtet.

Skader
Bortelaget var uheldig da de skulle kjempe seg inn i kampen. Kelly som hadde en god kamp pådro seg en strekk på baksiden av låret etter et offensivt løp. Han ble erstattet av Joe Cole like før pause. Like etter pause måtte også Meireles gi seg med skade.

Liverpool virker lammet i starten av andre omgang, og West Ham forsatte å presse bortelaget.

Først et kvarter før slutt våknet Liverpool. Suarez hadde en flott vending i feltet og la inn til en Johnson som bare kunne spasere ballen i mål. Et lite håp for bortelaget.

Det skulle bli med den ene reduseringen. Like før slutt vant Cole en duell mot Skrtel, og spissen gjorde ingen feil da han banket ballen i hjørnet til en Reina som ikke hadde noen god dag på jobben.

Dette var Liverpools første tap på ni kamper under Kenny Dalglish.