West Ham-manageren om Nordtveit: - En fantastisk spiller

Nordmannen får skryt av sjefen Slaven Bilic.

FÅR SKRYT: Håvard Nordtveit fikk mye skryt av West Ham-manager Slaven Bilic etter kampen. Foto: Joe Toth/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
FÅR SKRYT: Håvard Nordtveit fikk mye skryt av West Ham-manager Slaven Bilic etter kampen. Foto: Joe Toth/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

West Ham - Juventus 2-3 (1-2)LONDON (Dagbladet): Det ble ingen god generalprøve for Håvard Nordtveit og resten av West Ham-spillerne, som tapte 2-3 mot det italienske storlaget Juventus i dag.

Det var ikke resultatet London-laget ønsket seg en snau uke før Chelsea venter på motsatt banehalvdel i ligaåpningen.

- Vi så litt daffe ut til tider. Det er ikke slik vi har lyst til å framstille oss selv på hjemmebane. Men derimot, når vi hadde den første kampen mot Domzale og vant 3-0, var det en helt annen forestilling. Da følte jeg at vi fikk innviet stadion på en god måte. Jeg håper at vi klarer å komme oss opp på det nivået igjen. At vi er mer «sharpe» i absolutt alt, både det defensive og offensive, og at vi klarer å få mer sjanser og holde tett bakover, sier Nordtveit til Dagbladet etter kampen.

Nordtveit fikk igjen mye spilletid, slik som i Europa League-kvaliken på torsdag. Han spilte hele kampen, i motsetning til de fleste West Ham-spillerne.

- Det er kjekt. I kampens hete var det mer en slags åpning av stadion, og selvfølgelig, vi spilte mot et godt lag. Vi spilte for tre dager siden, så mange av oss hadde 90 minutter i beina. Det var tungt og varmt og fælt, men det var en veldig fin erfaring, sier Nordtveit.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer