Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

West Ham med rekordbud på Andy Carroll

Sprenger banken for å hente spissen.

PÅ FLYTTEFOT? Andy Carroll kan være på vei bort fra Liverpool etter halvannet år i klubben. Flere er interesserte. Foto: SCANPIX/AP/Jon Super
PÅ FLYTTEFOT? Andy Carroll kan være på vei bort fra Liverpool etter halvannet år i klubben. Flere er interesserte. Foto: SCANPIX/AP/Jon Super Vis mer

(Dagbladet): Det har lenge vært kjent at West Ham er lystne på å sikre seg Andy Carroll før den kommende Premier League-sesongen, men interesse fra gamleklubben Newcastle så ut til å stå i veien for det.

Nå melder BBC at Hammers er beredt til å sprenge sin nåværende overgangsrekord for å kjøpe Liverpool-spissen.

140 mill
London-klubben skal ha tilbudt seg å låne Andy Carroll denne sesongen, med en forpliktelse om å betale mer enn 15 millioner pund, eller i overkant av 140 millioner kroner, for en permanent avtale neste sesong.

Spørsmålet er om det er nok for Liverpool, som trolig ønsker seg enda mer for mannen de selv betalte 35 millioner pund for i januar i fjor.

Newcastle-hypp
Andy Carroll selv skal heller ikke være spesielt lysten på West Ham, til tross for at gamlekompisen Kevin Nolan er i klubben. Carroll foretrekker ifølge BBC å gå tilbake til Newcastle - om han skal gå noe sted.

- Carroll gjorde en fantastisk jobb da han var her, sa Newcastle-manager Alan Pardew om muligheten tidligere i juli.

- Vi får se hva som skjer, men det vil alltid være en kobling mellom Andy og Newcastle, sier Pardew, som bekrefter at klubben vil hente en ny spiss.

Liverpool skal imidlertid ha avslått et bud fra Newcastle allerede.

Andy Carroll hadde en oppløftende avslutning på fjorårssesongen, og også et relativt godt EM, men den nyansatte manager Brendan Rodgers har ikke vist særlig overbevisende tegn på at Carroll er en del av planene hans kommende sesong.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media