West Ham så på LEO

Blackburn B- Liverpool B 0-0. West Ham-manager Harry Redknapp hadde, ifølge avisa Daily Mail, reist fra London til Blackburn for å se på Øyvind Leonhardsen. Leo sjøl visste ingen ting - og følte heller ikke han hadde så mye å by på. - Jeg fikk ikke vist meg fram, sier han til Dagbladet.

Han nevner selv to årsaker:

  • Liverpool-reservene gikk tilbake til 4-4-2-systemet, etter å ha spilt 3-5-2 i flere kamper på rad. - For meg ble det en ny kamp på venstresida av midtbanen. Der får jeg ikke vist meg fram godt nok. Litt surt, for det har fungert veldig bra i de kampene vi har spilt med fem på midten, sier Leo.

Avventer

Og den andre årsaken:

  • David Thompson ble utvist tidlig i første omgang.

- Derfor handlet det stort sett om å forsvare oss, sier Leo.

Han hadde ingen anelse om at Harry Redknapp - faren til lagkamerat Jamie - var på tribunen. Og ikke bryr han seg så mye heller.

- Jeg avventer til noe konkret skulle dukke opp - så får jeg ta standpunkt da. Jeg orker ikke å bry meg så mye om rykter.

Bra form

Men Leo legger ikke skjul på at han godt kunne tenke seg en retur til London.

- Jeg trivdes veldig godt der. Det er noe ganske annet enn Liverpool, sier han.

Leo føler seg i utmerket form for tida, selv om verken han eller resten av reservene sprudlet i kampen mot Blackburn.

- Jeg er i bra slag, og kan ikke gjøre annet enn å stå på. Så får vi håpe på lysere tider, sier han.

  • West Ham skal også være interessert i to andre Liverpool-spillere: Jason McAteer og Rob Jones. Manager Harry Redknapp fikk 90 millioner å handle for etter at spissen John Hartson forsvant til Wimbledon.