Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Son reddet Tottenham

West Ham sjokkerte. Så reddet Son poeng for Tottenham

Tottenham var klart best i London-derbyet. Men det var West Ham som lenge så ut til å stikke av med poengene.

REDNINGSMANNEN: Hueng-min Son reddet poeng for Tottenham. Foto: Reuters/Matthew Childs
REDNINGSMANNEN: Hueng-min Son reddet poeng for Tottenham. Foto: Reuters/Matthew Childs Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tottenham - West Ham 1-1

(Dagbladet): Tottenham presset og presset og presset og gikk målløse i 83 minutter mot West Ham i Premier League-oppgjøret torsdag kveld.

Tottenham var klart best gjennom kampen, men da West Ham fikk en sjelden sjanse med 20 minutter igjen, satte de den sjansen.

Lenge så det ut til å gå mot West Ham-seier - og et regelrett ran av poeng fra Tottenham - men Heung-min Son tok ansvar og berget ett poeng for London-laget.

- Vi er ikke fornøyde. Vi kan ikke være fornøyde med dette resultatet, for vi fortjente tre poeng. Vi var uheldige, sier målscoreren ifølge BBC.

Utrolig press

For Tottenham gikk umiddelbart ut i et ganske intenst press. Men West Ham-forsvaret jobbet iherdig, og klarte på en eller annen måte å holde unna.

Harry Kane var naturligvis involvert i det aller meste som skjedde i den enden av banen, og på et tidspunkt så han ballen i mål også.

Kane vendte rundt og skjøt, da ballen gikk via en West Ham-forsvarer og i mål. Men Kane var allerede avvinket for offside.

Det å ut til at det måtte gå mot Tottenham-seier. Det var rett og slett utrolig at de ikke hadde fått nettkjenning.

Sjokket

KJEMPEJUBEL: Pedro Obiang satte en drømmescoring. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
KJEMPEJUBEL: Pedro Obiang satte en drømmescoring. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

De fortsatte kjøret, og hadde flere store sjanser gjennom omgangen.

Derfor var det veldig mot spillets gang at West Ham tok ledelsen etter 70 minutter. Det var også deres første skudd på mål:

Det var Pedro Obiang som litt ut av ingenting plutselig måkte til fra drøyt 20 meter. Skuddet fra spanjolen satt som klint oppe i krysset. Rett og slett et drømmetreff.

Men drøyt 13 minutter senere kom altså den fortjente utlikningen for Tottenham. Son forsøkte seg også fra distanse, og nok en gang satt ballen som limt i nettet.

Tottenham-spillerne ville ha straffe da Dele Alli skjøt ballen opp i hånda på en West Ham-forsvarer idet kampen dro seg mot fire minutter på overtid. Den gang ei.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!