West Ham skal opp igjen på første forsøk

- Hvis ikke har jeg blitt den verste manageren noensinne over natta, sier Allardyce.

HØY LIST: Sam Allardyce er mannen som har fått oppdraget med å få West Ham tilbake til Premier League på første forsøk. Det er noe «Big Sam» har stor tro på.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/IAN KINGTON
HØY LIST: Sam Allardyce er mannen som har fått oppdraget med å få West Ham tilbake til Premier League på første forsøk. Det er noe «Big Sam» har stor tro på.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/IAN KINGTON Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

West Ham-manager Sam Allardyce kjenner presset allerede før den engelske mesterskapsserien sparkes i gang fredag. London-klubben forventer raskt opprykk til toppdivisjonen.

Det som ser ut til å bli en svært interessant sesong på nivå to i engelsk fotball, åpner fredag med et oppgjør mellom de to tidligere eliteserieklubbene Hull og Blackpool. Søndag tar West Ham imot opprykksrival Cardiff hjemme på Upton Park. En kamp som fort setter tonen for hva slags sesong østlondonerne står overfor.

- Vi vil direkte opp igjen. Skulle vi ikke klare det, så vil vi minst klare å komme oss til omspillet om jeg da ikke over natta har blitt den verste manageren noensinne, sier Allardyce med et smil.

West Ham rykket ned til mesterskapsserien forrige sesong, og klubben har gjort flere grep på overgangsmarkedet for å komme seg tilbake til det gjeve selskapet så fort som mulig. Erfarne spillere som Kevin Nolan, Matt Taylor og Abdoulaye Faye er hentet inn.

Flere ambisiøse klubber London-klubben må uansett være forberedt på tøff konkurranse om opprykksplassene. Leicester, med Sven-Göran «Svennis» Eriksson ved roret, har store planer om å komme seg til eliteserien. Så langt i sommer er spillere som Paul Konchesky, David Nugent, John Pantsil og Kasper Schmeichel blitt kjøpt til klubben, som allerede har en solid stall fra før.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer