OPPRYKKSPLASS: West Ham vendte 0-1 til 2-1 etter at John Carew ble byttet ut og er fortsatt på opprykksplass i engelsk mesterskapsserie. Her fra en landskamp. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
OPPRYKKSPLASS: West Ham vendte 0-1 til 2-1 etter at John Carew ble byttet ut og er fortsatt på opprykksplass i engelsk mesterskapsserie. Her fra en landskamp. Foto: John T. Pedersen / DagbladetVis mer

West Ham snudde etter at Carew ble byttet ut

Vant mot Coventry. Huseklepp og Portsmouth tapte.

West Ham vendte 0-1 til 2-1 etter at John Carew ble byttet ut og er fortsatt på opprykksplass i engelsk mesterskapsserie.

Coventry var klart best i første omgang og ledet kampen halvveis. Da byttet manager Sam Allardyce ut Carew og etter hvert også Papa Bouba Diop. Inn kom Carlton Cole og Frederic Piquionne, som vendte kampen med hvert sitt mål.

- Vi endret både formasjon og spillere i annen omgang, og med Piquionne og Cole på banen følte jeg at det bare var et tidsspørsmål før målene kom, sa Allardyce etter kampen.

- Jeg er litt av en mestertaktiker, la han til.

Southampton har fortsatt fem poengs luke på tabelltopp etter 3-0-seier i lokaloppgjøret mot Brighton. Rickie Lambert var dagens mann med tre scoringer da Southampton tok sin 20. hjemmeseier på rad.

West Ham er nå tre poeng foran tredjeplasserte Middlesbrough, som bare greide 2-2 hjemme mot Blackpool.

Portsmouths nye manager Michael Appleton var ikke fornøyd med innsatsen til Erik Huseklepp og de andre Pompey-spillerne etter at det ble 0-2-tap i hans debutkamp mot Watford.

- Dette var ikke godt nok, og det sa jeg til spillerne, sa Appleton.

(NTB)