West Ham sparker ikke Grant

Avviser rykter i pressemelding.

FORSATT SJEF Avram Grant har fått en tillitserklæring fra West Ham-eierne. I fotball er slikt vanligvis et tegn på at en sjef nærmer seg avskjeden. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth
FORSATT SJEF Avram Grant har fått en tillitserklæring fra West Ham-eierne. I fotball er slikt vanligvis et tegn på at en sjef nærmer seg avskjeden. Foto: REUTERS/Stefan WermuthVis mer

Det har vært ventet at Avram Grant skulle få sparken, men tirsdag kunngjorde West Ham at israeleren blir i den nedrykkstruede klubben.

Etter 0-3-tapet for Arsenal lørdag, trodde «alle» at israelerens dager på Upton Park var over. Inn skulle Martin O'Neill, men den tidligere Aston Villa-manageren skal ha takket nei til å overta jobben.

Det skal også flere kandidater ha gjort, og West Ham er nærmest tvunget til å beholde 55-årige Grant i managerstolen framover.

- Klubben er innstilt på å beholde Avram Grant som manager og har pekt seg ut potensielle spillerkjøp som skal gi oss best mulig sjanse til å overleve i Premier League, uttalte West Ham tirsdag.

Men valget har utvilsomt vært vanskelig. En ikke navngitt spiller har hevdet overfor Daily Mirror at flere medlemmer av stallen har mottatt en sms fra klubbstyret med spørsmål om deres personlige mening om manageren.

Og det er ingen lett jobb Grant står overfor når han nå får fornyet tillit for å redde klubben fra nedrykk. West Ham ligger helt sist i den engelske toppdivisjonen og har bare vunnet fire av 23 kamper inneværende sesong.

(NTB-DPA-Reuters)