RONALDO-STIL: West Ham-spiller Jack Collison hyller Tottenhams Gareth Bale før de to lagene møtes i kveld. Her ser vi Bale score på et frispark i en kamp mot Lyon tidligere denne måneden - i ren Ronaldo-stil. Foto: AP Photo/Sang Tan
RONALDO-STIL: West Ham-spiller Jack Collison hyller Tottenhams Gareth Bale før de to lagene møtes i kveld. Her ser vi Bale score på et frispark i en kamp mot Lyon tidligere denne måneden - i ren Ronaldo-stil. Foto: AP Photo/Sang TanVis mer

West Ham-spiller sammenligner Bale med Messi og Ronaldo

- Han spiller med fart, entusiasme og energi

Følg West Ham - Tottenham her fra klokken 21.00!

(Dagbladet): Tabellfirer Tottenham møter West Ham på Boyelin Ground i kveld.

Det er ingen tvil om at Gareth Bale har vært en viktig mann for Tottenham denne sesongen, og scorer stadig høyt på spillerbørsene. Før kampen lovpriser West Hams midtbanespiller Jack Collison 23-åringen.

-Jeg har spilt mot ham, og vet hva jeg møter: Fart, entusiasme og energi. Akkurat nå, ville jeg sette Gareth oppe på linje med Messi og Ronaldo, sier han til britiske The Sun.

Lionel Messi har vunnet FIFA-prisen for årets beste spiller, gullballen, hele fire ganger. Christiano Ronaldo, på sin side, har vunnet den èn gang, og vært nominert flere ganger i ettertid.

Collison mener at Bale er kapabel til å vinne prisen for årets beste spiller i England, en pris han har vunnet èn gang før. I fjor var det Robin van Persie som tok den prisen hjem.

- Gareth har en god sjanse for å ta den prisen. van Persie og Luis Suarez har også vært knallgode i år, men jeg må si at Gareth har forbedret spillet sitt så mye denne sesongen. Det er ikke bare det han bringer med seg på laget, han spiller med et smil også. Det blir trolig vanskelig for meg å se forbi ham når jeg skal stemme på årets spiller, sier Collison.

Både Collison og Bale er fra Wales, og har spilt sammen flere ganger.

- Vi spilte begge på Wales-laget som møtte Østerrike denne måneden. Det er alltid godt å vite at i et lag, som jobber hardt, kommer han til å skape sjanser, og fullføre dem, avslutter West Ham-spilleren, og legger til at om Bale scorer mot laget i kveld, kan det hende at han må se mellom fingrene angående årets beste spiller-avstemningen.

HYLLER BALE: West Ham-midtbanespiller Jack Collison. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
HYLLER BALE: West Ham-midtbanespiller Jack Collison. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer