Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

West Ham-spiller tiltalt for overfall

Davenport ble selv knivstukket i familiefeide.

TILTALT: West Ham-stopper Calum Davenport feirer scoring mot Wigan i fjor. Foto: Sang Tan, AP/Scanpix
TILTALT: West Ham-stopper Calum Davenport feirer scoring mot Wigan i fjor. Foto: Sang Tan, AP/Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet.no): West Ham-spiller Calum Davenport (26) er tiltalt for overfall mot en kvinne. Ifølge tiltalen skal han ha påført kvinnen fysiske skader.

Ifølge kilder skal kvinnen være Davenports to år eldre søster Cara, melder Sky News.

- Jeg er dypt sjokkert og skuffet over beslutningen om å tiltale meg for overfall. Jeg benekter å ha gjort noe galt, og vil erklære meg ikke skyldig. Av juridiske årsaker ønsker jeg ikke å kommentere saken ytterligere på dette tidspunkt, sier Davenport i en uttalelse.

Episoden skal ha funnet sted 22. august, da fotballspilleren ble knivstukket i begge bein og måtte opereres for skadene.

Også moren hans, Kim Stupple (49), ble knivstukket og måtte opereres. Davenport og moren ble angrepet i oppkjørselen til huset hennes i Bedford.

To menn ble umiddelbart arrestert for knivstikkingen. En av dem er 25-åringen Worrell Whitehurst, kjæresten til Davenports søster.

Davenport har tidligere spilt for Coventry og Tottenham, og vært lånt ut til Southampton, Norwich, Watford og Sunderland.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media