UHELDIG: West Hams Enner Valencia har kuttet seg på glasskår - og mister trolig kampen mot Arsenal. Foto: AP Photo / Lefteris Pitarakis / NTB Scanpix
UHELDIG: West Hams Enner Valencia har kuttet seg på glasskår - og mister trolig kampen mot Arsenal. Foto: AP Photo / Lefteris Pitarakis / NTB ScanpixVis mer

West Ham-spiller ute med skade etter å ha kuttet seg på en knust kopp

Mister trolig Arsenal-kampen.

(Dagbladet): Etter en noe klumsete skade, må trolig West Ham-spiller Enner Valencia trolig stå over kampen mot Arsenal.

Klubben tror ikke spilleren blir klar til helgas kamp - etter at han knuste en tekopp og deretter tråkket et av skårene fra koppen.

Valencia ble sendt til sykehus for å få såret renset, og for å sy.

- Han hadde en ulykke hjemme hvor han fikk et kutt stortåa som som har blitt sydd, sier West Ham-manager Sam Allardyce til klubbens hjemmeside.

Han spår at Valencia må stå over neste kamp, og sier at det er et dumt tidspunkt, siden klubben allerede må greie seg uten Andy Carroll - som sliter med et dårlig kne.

- Vi er ikke helt sikre, men vi tror at det blir for tidlig å få han klar til kampen mot Arsenal på lørdag. Det er en ulykke som kom på et dumt tidspunkt for oss, siden vi mangler flere angripere, sier manageren.

Det er ikke første gangen fotballen er rammet av rare skader. For en halvannen uke siden kom beskjeden om at Hull måtte klare seg uten Robbie Brady - fordi han hadde falt ned i et hull.

Både Enner Valencia og Robbie Brady vil muligens etterhvert finne seg selv på lista over sportens sprøeste skader.