NEDTUR: West Hams Demba Ba jubler etter å ha scoret mot Wigan i helga. Hammers var høyt oppe da de ledet 2-0, men endte opp med å tape 3-2 og sikret dermed nedrykket. Under klubbens takk-for-en-grusom-sesong-middag, fortsatte nedturen. Foto: AP Photo/Jon Super/Scanpix
NEDTUR: West Hams Demba Ba jubler etter å ha scoret mot Wigan i helga. Hammers var høyt oppe da de ledet 2-0, men endte opp med å tape 3-2 og sikret dermed nedrykket. Under klubbens takk-for-en-grusom-sesong-middag, fortsatte nedturen. Foto: AP Photo/Jon Super/ScanpixVis mer

West Ham-spillere angrepet under sesongavslutningen

Demba Ba nektet å gi en autograf, da eksploderte det.

(Dagbladet): West Ham har allerede sikret sisteplassen i årets Premier League. Men i går fortsatte nedturen, på klubbens sesongavslutning.

Politiet ble tilkalt da supportere angrep spillerne under «festmiddagen» som markerte slutten på en grusom sesong for Hammers, skriver The Guardian.

Temperaturen økte allerede under eier David Golds tale, der han forsikret dem som var tilstede at West Hams opphold i Championship ville bli av det korte slaget. I etterkant av talen, forsøkte noen supportere å få autografen til spissen Demba Ba.

Demba Ba var ikke i hunør til å gi noen autograf, og dermed var spetakkelet i gang. Manuel da Costa og Demba Ba kom i håndgemeng med supporterne, som endte opp med å rømme fra hotellet før politiet kom. Ba scoret forøvrig West Hams to mål i lagets 3-2-tap i helga.

Like etter angrepet på de to West Ham-spillerne fikk Scott Parker prisen for årets spiller i en heller pinlig seanse.

Store deler av West Hams nedrykksstall, samt eierne David Gold og David Sullivan, var tilstede under middagen. Supporterne kunne også bli med på moroa, ved å betale inngangspenger.

Guardians kommentator Kevin McCarra skriver i dag at West Ham er det beste laget noensinne som har kommet på 20. plass i Premier League. Klubben har mistet 22 poeng etter å ha ledet

West Ham er nå på managerjakt etter at de sparket Avram Grant en tims tid etter at nedrykket var klart. Klubben forsøkte å kvitte seg med manageren allerede i vinter, uten å finne en erstatter, dermed satt Grant i realiteten på oppsigelse hele våren.

Tidligere England-manager Steve McClaren har allerede rukket å takke nei.

- Det er veldig smigrende å bli koblet til en klubb med West Hams størrelse og historikk. Men på dette tidspunkt ønsker jeg ikke å bli vurdert til stillingen. Jeg ønsker alle i West Ham det aller beste for fremtiden, sier McClaren.

PS! Fallskjermen ved å rykke ned fra Premier League er på 48 milliner pund, som blir betalt ut over fire år - med mindre man rykker opp igjen innen den tid. Det er dermed ingen akutt økonomisk krise ved å rykke ned.

SPARKET: Avram Grant fikk «endelig» sparken i West Ham etter at klubben ble klar for Championship. Her ser han laget sitt tape for siste gang mot Wigan i helga. Foto: AP Photo/Jon Super/Scanpix
SPARKET: Avram Grant fikk «endelig» sparken i West Ham etter at klubben ble klar for Championship. Her ser han laget sitt tape for siste gang mot Wigan i helga. Foto: AP Photo/Jon Super/Scanpix Vis mer