TRAKK SEG: Kontroversielle Joey Barton og West Ham var i samtaler om en overgang, men trakk seg etter protester fra supporterne. Engelskmannen klandrer ikke klubben. Foto: Simon Bellis/Sportimage/Cal Sport Media
TRAKK SEG: Kontroversielle Joey Barton og West Ham var i samtaler om en overgang, men trakk seg etter protester fra supporterne. Engelskmannen klandrer ikke klubben. Foto: Simon Bellis/Sportimage/Cal Sport MediaVis mer

West Ham trakk seg fra Barton-samtaler etter protester fra supporterne

- No hard feelings.

Kontroversielle Joey Barton og West Ham var i samtaler om en overgang, men trakk seg etter protester fra supporterne. Engelskmannen klandrer ikke klubben.

Midtbanespilleren har bekreftet at han ikke blir West Ham-spiller. Avtalen ble ødelagt av skeptiske fans.

- Åpenbart med en karakter som meg selv, er det en eller to personer som ikke liker meg, sa Barton.

Selv om enkelte tilhengere av West Ham var sterke motstandere av overgangen, var det flere som også ønsket en avtale mellom partene.

- Jeg vil bare takke West Ham-fansen som sendte meg mange snille beskjeder på sosiale medier og spesielt på Twitter, sa Barton.

32-åringen har lett etter ny klubben siden han ikke fornyet kontrakten med Queens Park Rangers i sommer. Den tidligere Manchester City-spilleren håpte virkelig på å bli West Ham-spiller.

- Jeg føler West Ham som fotballklubb ville passet meg bra. Det er spennende tider for West Ham-fansen. Jeg vil bare ønske dere alt det beste i fremtiden, og jeg har ingen vonde følelser, sa Barton.

«Hammers» overrasket i ligaåpningen. Klubben slo byrival Arsenal 2-0 borte.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram