Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

West Ham vil saksøke avis etter anklager om korrupsjon

Påstår klubben betalte for rettighetene til ny hjemmebane.

SAKSØKER: West Ham rykket ned fra Premier League, men vant kampen om å få spille sin framtidige hjemmekamper på den nye OL-stadionet i London. Nå saksøker klubben avisen Sunday Times etter anklager om korrupsjon. Foto:  REUTERS/Nigel Roddis
SAKSØKER: West Ham rykket ned fra Premier League, men vant kampen om å få spille sin framtidige hjemmekamper på den nye OL-stadionet i London. Nå saksøker klubben avisen Sunday Times etter anklager om korrupsjon. Foto: REUTERS/Nigel Roddis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den engelske fotballklubben West Ham misliker sterkt anklagene om korrupsjon for å sikre seg rettighetene til OL-stadionet i London. En avis risikerer søksmål.

I vinter sikret West Ham seg retten til å overta OL-stadion i Øst-London i tøff kamp med byrival Tottenham.

Avisen Sunday Times har kommet med påstander om pengeutbetalinger til Olympic Park Legacy Company, de ansvarlige for vedtaket om å gi West Ham stadionet etter at neste års sommerleker er fullført.

- Påstandene om hemmelige penger i Sunday Times-artikkelen blir fullstendig og kategorisk tilbakevist, het det i en melding fra West Ham søndag.

Løpebaner avgjørende Klubben rykket ned fra Premier League i våres. Nå har London-laget hentet inn Sam Allardyce som manager. Målet er umiddelbart opprykk og spill på et topp moderne anlegg.

- Søksmål vil bli rettet mot Sunday Times, og også mot Tottenham, heter det videre.

Ifølge Sunday Times har styremedlem Dionne Knight fått betalt 20.000 pund før og etter beslutningen om å velge West Ham foran Tottenham.

En av forskjellene mellom Tottenham og West Hams søknad er at Spurs vil fjerne løpebanene, mens West Ham vil beholde dem når de gjør stadionet klar for fotball.

Avslag i retten Tottenham fikk nylig avslag i retten da de forsøkte å få omgjort beslutningen om å la West Ham få overta stadionanlegget. West Ham føler seg sikre på at de får beholde den nye arenaen.

- OPLC har bekreftet at Ms. Knight ikke var involvert i søknadsprosessen, og vi gjentar at ingen hemmelig penger er betalt til henne, heter i en melding fra West Ham.

(NTB)