FÅR BLI: Scott Parker omtales som Mr. West Ham av en av klubbeierne, selv om han bare har vært i klubben siden 2007. Foto: CARL DE SOUZA/AFP
FÅR BLI: Scott Parker omtales som Mr. West Ham av en av klubbeierne, selv om han bare har vært i klubben siden 2007. Foto: CARL DE SOUZA/AFPVis mer

West Ham vil selge alle - bortsett fra én spiller

- Kan ikke lure oss selv.

|||(Dagbladet): Bare en helt usannsynlig scoringsorgie av en teori kan sende West Ham ned en divisjon, og klubbledelsen kan derfor begynne å snakke om neste sesong.

Og det kan bli store utskiftninger på Upton Park i sommer.

West Ham-eier David Sullivan sier at de er villige til å selge alle spillerne, bortsett fra én.

Nye helter- Dersom rett bud kommer inn, selger vi hvem som helst - bortsett fra Parker. Han er Mr. West Ham, sier Sullivan ifølge The Independent.

Klubben ønsker å få ned lønnsutgiftene, og det er derfor ikke utenkelig at sentrale spillere som Robert Green, Matthew Upson og Carlton Cole forsvinner de neste månedene.

Sullivan understreker at det ikke er snakk noe loppemarked. Klubben vil ha godt betalt for spillerne, for planen er å forsterke stallen både i bredden og med klasse.

- Vi kommer til å kjøpe mer enn vi selger. Vi må røske opp litt, for vi kan ikke lure oss selv. Tabellen lyver ikke og vi ønsker ikke være i samme trøbbel også neste sesong, sier Sullivan ifølge Press Association.

Tankegangen passer også rimelig bra med annonsene West Ham nå kjører på sin hjemmeside: «New season. New era. New heroes,» står det i reklamene for sesongkortene.

Tror på ZolaMr. Untouchable - Scott Parker - er ikke enig med kritikerne som vil ha manager Gianfranco Zola fjernet. Han mener italieneren fortjener enda en sjanse.

- Mange sier han er en snill mann, men han er ikke bare det - han er også en veldig talentfull manager, sier Parker ifølge PA Sport.

Klubben har levd på kanten av stupet en stund nå, og Parker - som kalles Mr. West Ham selv om han bare har vært i klubben siden 2007 - mener de utenomsportslige problemene også har preget dem på banen.

- Jeg prøver ikke bortforklare noe - for i perioder har vi ikke vært gode nok - men forhåpentligvis er dette historie nå og vi kan se framover mot neste sesong. Det har vært en forferdelig sesong, sier han.

FORSVINNER ZOLA I SOMMER? Gianfranco Zola kan også miste jobben etter sesongen. Foto: OLLY GREENWOOD/AFP
FORSVINNER ZOLA I SOMMER? Gianfranco Zola kan også miste jobben etter sesongen. Foto: OLLY GREENWOOD/AFP Vis mer