FORTSATT I TAKKNEMLIGHETSGJELD: West Hams supportere står fortsatt i takknemlighetsgjeld til Carlos Tevez etter at argentineren nærmest egenhendig reddet dem fra nedrykk våren 2007. Nå håper klubben fra Øst-London å få i stand en låneavtale, melder BBC.Foto: SCANPIX/EPA/BEN STANSALL
FORTSATT I TAKKNEMLIGHETSGJELD: West Hams supportere står fortsatt i takknemlighetsgjeld til Carlos Tevez etter at argentineren nærmest egenhendig reddet dem fra nedrykk våren 2007. Nå håper klubben fra Øst-London å få i stand en låneavtale, melder BBC.Foto: SCANPIX/EPA/BEN STANSALLVis mer

West Ham vil ta Tevez tilbake

Håper å få i stand en låneavtale.

(Dagbladet): Carlos Tevez har i løpet av et par år klart det kunststykket det er å gjøre seg kraftig upopulær både hos den røde og den lyseblå befolkningen i Manchester.

Men i Øst-London er han fortsatt ansett som en helt etter nærmest egenhendig å ha reddet West Ham fra nedrykk våren 2007.

Tirsdag kveld ble han erklært uønsket i klubben av Manchester City-manager Roberto Mancini etter angivelig å ha nektet å la seg bytte inn i Champions League-kampen mot Bayern München på Allianz Arena. 27-åringen ble seinere suspendert i to uker i påvente av utfallet en etterforskning av hva som faktisk skjedde i kampens hete.

Mancini har gitt tydelig uttrykk for at han ikke akter å la Tevez aksle City-drakta igjen under hans ledelse, og med overgangsvinduet stengt, er mulighetene til å finne seg en ny klubb sterkt begrenset før 1. januar.

Regelverket for det engelske ligasystemet åpner imidlertid for at Premier League-klubber stadig kan låne ut spillere til lag i lavere divisjoner, og det er her West Ham kommer inn i bildet.

Avventende Ifølge vanligvis velinformerte BBC er «The Hammers» interesserte i å få i stand en låneavtale med City slik at Tevez kan returnere til Boleyn Ground, fire år etter at han forlot klubben til fordel for Manchester United. 

En annen tidligere City-spiss som havnet i unåde, Craig Bellamy, tilbrakte hele forrige sesong på utlån på nest øverste nivå i Cardiff, men det virker lite trolig at Tevez kommer til å gjøre det samme fram til nyttår.

Ifølge The Sun, avventer City resultatet av den interne granskningen før de er villige til å ta nye skritt. West Ham skal uansett ha sagt seg villige til å betale deler av argentinerens astronomiske ukelønn.

Hentet Almunia John Carews klubb har allerede benyttet seg av åpningen til å låne spillere etter at overgangsvinduet stengte igjen ved midnatt 1. september.

En skade på førstekeeper Robert Green førte til at manager Sam Allardyce hentet Manuel Almunia fra Arsenal på en måned lang leieavtale.

- Det har vært hektisk telefonaktivitet, men nå har vi sikret en utmerket kortsiktig løsning i Manuel Almunia, sier «Big Sam» til West Hams hjemmeside.

KORTSIKTIG LØSNING: Manuel Almunia fyller hanskene til Robert Green den neste måneden.Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel Roddis
KORTSIKTIG LØSNING: Manuel Almunia fyller hanskene til Robert Green den neste måneden.Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel Roddis Vis mer