Westerveld raser mot fansen

- Jeg er lei av vitser om keepere sier Liverpool-keeper Sander Westerveld på sin egen hjemmeside.

Nederlenderen føler seg forfulgt av folk som ønsker å kommentere hans opptreden i mål. Westerveld sier:

- Noen synes kanskje det er morsomt å fortelle meg vitser om keepere når de snakker med meg, men jeg begynner å få nok av slike. Hvis noen som står to meter fra meg slipper ølglasset sitt i gulvet, kan du være sikker på at en eller annen smarting spør om det var meg. Selv postmannen min deltar i opplegget. 'Pass deg så du ikke slipper brevene!' sier han.

God nok

Westerveld er også lei av at folk setter spørsmålstegn ved hans kvaliteter som keeper. Mange mente han burde reddet Alan Shearers utlikningsmål da Liverpool møtte Newcastle sist helg, men 25-åringen er langt i fra enig.

- Jeg synes at jeg spilte bra mot Newcastle, så jeg likte ikke at folk kom bort til meg for å kritisere meg for målet til Newcastle. En kar fortalte meg at jeg var heldig som hadde Sami Hyypia og Stephane Henchoz foran meg. En slik innstilling er tåpelig.

- En annen person fortalte meg at han har vært fan av de røde i mange år, og spurte meg om jeg virkelig visste hva det betød å spille for Liverpool. Å antyde at jeg ikke vet hva det innebærer å spille for Liverpool, er ikke bare utrolig, det er en fornærmelse, sier Sander Westerveld.

lars.erik.pedersen@dagbladet.no