OVERRASKENDE MANN: Sunderlands Connor Wickham er månedens spiller i Premier League.Foto: AFP / IAN MACNICOL / NTB Scanpix
OVERRASKENDE MANN: Sunderlands Connor Wickham er månedens spiller i Premier League.Foto: AFP / IAN MACNICOL / NTB ScanpixVis mer

Wickham ble månedens spiller

Sterke bidrag når Sunderland etter alle solemerker berger plassen i Premier League.

Sunderland-spissen Connor Wickhams fine form har resultert i at han ble kåret til månedens spiller i Premier League for april.

Den 21-årige kraftspissen scoret fem mål på månedens tre siste kamper for et Sunderland-lag som er i ferd med å sikre ny kontrakt i den engelske toppserien.

Etter å ha imponert på lån hos Sheffield Wednesday og Leeds tidligere i sesongen, ble Wickham hentet tilbake til Nord-England. Han slo til nesten umiddelbart.

Først scoret han to ganger i 2-2-kampen som berget et viktig poeng borte mot Manchester City. Deretter scoret han i 2-1-seieren borte mot Chelsea og to nye mål da Ole Gunnar Solskjærs Cardiff ble knust 4-0 forrige helg.

- Jeg er henrykt over å få prisen, og det betyr mye for meg. Vi har plukket opp noen gode poeng de siste ukene, og vi må bare kjøre på videre, sa Wickham.

Sunderland ligger på den utsatte 17.-plassen i Premier League, men har én kamp til gode på de tre lagene under nedrykksstreken. Til helgen venter en tøff bortekamp mot Manchester United, mens West Bromwich og Swansea besøker Stadium of Light før sesongen er omme.

(NTB)