Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wierer vant på Sjusjøen igjen

Tiril Eckhoff nummer to i dag også.

DOBBELTSEIER: Italienske Dorothea Wierer vant  sprinten i går og fellesstarten i dag. Begge foran Tiril Eckhoff.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
DOBBELTSEIER: Italienske Dorothea Wierer vant sprinten i går og fellesstarten i dag. Begge foran Tiril Eckhoff. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det ble «same procedure» i dag som i går under dagens fellesstart for kvinner i skiskyting på Sjusjøen.

Italienske Dorothea Wierer vant foran Tiril Eckhoff, og med det fikk begge to bekreftet at de nok blir navn å regne med i toppen når verdenscupen starter i Østersund den første helgen i desember.

Eckhoff skjøt bort seiersmuligheten på siste stående. Da bommet Wierer én gang, mens Eckhoff bommet dobbelt så mange ganger.

- Den siste skytinga er for dårlig, men det er greit å ha noe å jobbe med framover, sier Eckhoff til NRK.

- Er du litt forbanna på deg selv etter siste skyting?

- Ja. Uff, det var dårlig, ler Tiril.

Overfor NRK forteller Wierer at hun er i kanonform akkurat nå, men at sesongens store mål fortsatt er VM i skiskyting som går av stabelen i finske Kontiolahti første halvdel av mars.

Italienske Nicole Gontier ble nummer tre, mens Synnøve Solemdal fikk en liten opptur med fjerdeplass i dag etter en litt tung dag i går.

- Det går absolutt framover, og egentlig føler jeg jo at det er her oppe i toppen jeg skal være, sier en fornøæyd Solemdal. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling