Wigan bekrefter United-bud på Valencia

- Starter forhandlinger snart.

UNITED VIL HA VALENCIA: Wigan bekrefter at de har mottatt et konkret bud på Antonio Valencia (t.h.).Foto: Ian Kington, AFP/Scanpix
UNITED VIL HA VALENCIA: Wigan bekrefter at de har mottatt et konkret bud på Antonio Valencia (t.h.).Foto: Ian Kington, AFP/ScanpixVis mer

|||
(Dagbladet.no): Engelske medier melder i dag at Manchester United har gitt Alex Ferguson grønt lys til å bruke en milliard kroner (100 millioner pund) på nye spillere i sommer.

Mesteparten kan forsvinne til München dersom Bayern går med på å selge Franck Ribery. Men også Wigan kan få en bit av kaka.


Wigans styreformann Dave Whelan bekrefter overfor Sky Sports at klubben har vært i dialog med United om ecuadorianeren Antonio Valencia (23) de siste månedene, og at United har kommet med konkrete bud.

- Jeg regner med at vi vil starte forhandlinger veldig snart. Ting vil utvikle seg i løpet av de neste to ukene, sier Whelan.

Sist helg ble det skrevet at Real Madrid og Manchester United begge skulle ha lagt inn bud på minst 16 millioner pund - omkring 167 millioner kroner - for Wigan-vingen. Real har imidlertid sagt at de ikke har vært interessert i Valencia siden overgangsvinduet i januar.