Wigan fikk napp på Johnson

Pris: 97,5 mill.

(Dagbladet.no): England-spiss Andrew Johnson ender trolig opp i Wigan, skriver Daily Mail. I dag fikk sesongens overraskelsesklubb tilslaget på 25-åringen med et bud på 8,5 mill. pund (97,5 mill. kroner).

Crystal Palace har tidligere avvist bud fra Everton og Bolton. Fredag skal Johnson i kontraktsforhandlinger med Wigan-manager Paul Jewell - hvis ingen andre klubber matcher budet.

- De har oppført seg eksemplarisk. Det hander bare om det, 8,5 mill. pund eller ingenting. Bolton kom nær med 8, Everton har tilbudt oss 7,5. Men det var ikke nok. Han selges til dem som byr mest, sier Palace-styreformann Simon Jordan.

Johnson er for tida på treningsleir med England, spissen er en av reservene i VM-troppen. Trolig får han et innhopp når Sven Göran Erikssons mannskap møter Hviterussland i privatkamp i Reading i morgen.

Den hurtige spissen har scoret 74 seriemål på 140 kamper for Palace siden han kom fra Birmingham for 8,6 mill. kroner i 2002.

LANDSLAGSSPILLER PÅ VEI TIL WIGAN: Andy Johnson (t.h) kan bli solgt til Wigan for 97,5 mill. kroner. Her i England-trøya under USA-turneen i fjor sommer. Foto: Scnapix/Ap
LANDSLAGSSPILLER PÅ VEI TIL WIGAN: Andy Johnson (t.h) kan bli solgt til Wigan for 97,5 mill. kroner. Her i England-trøya under USA-turneen i fjor sommer. Foto: Scnapix/Ap Vis mer