Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wigan-stopper mener Carew mangler mental styrke

- Han har nok ikke så mye talent, svarer Carew.

VERBAL TAKLING FRA SCHARNER: Wigans Paul Scharner mener John Carew svinger i prestasjonene fordi han ikke er mentalt sterk nok. Her har Wigan-stopperen nettopp satt inn en knallhard takling på nordmannen i 2007.  Foto: AP Photo/Jon Super
VERBAL TAKLING FRA SCHARNER: Wigans Paul Scharner mener John Carew svinger i prestasjonene fordi han ikke er mentalt sterk nok. Her har Wigan-stopperen nettopp satt inn en knallhard takling på nordmannen i 2007. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer

||| (Dagbladet.no): En trend i John Carews innholdsrike karriere har vært at han ofte har startet strålende i en ny klubb, for deretter å dabbe av i prestasjonene.

I Aston Villa har nordmannen tilsynelatende greid å bryte opp mønsteret. Siden han kom til Birmingham-klubben i januar 2007 har Carew blitt en publikumsfavoritt, og forrige sesong scoret han imponerende 11 ligamål til tross for flere måneders skadeavbrekk.

I høst har det gått litt tråere igjen, og i Martin O'Neills 4-3-3-system har Carew ofte måttet vike for Gabriel Agbonlahor.

Wigan-stopper Paul Sharner, med en fortid i Brann, mener nordmannen har stort forbedringspotensiale på den mentale biten.

- Han er ikke mentalt sterk nok. Han har hatt gode perioder, men han er ikke stabil gjennom en hel sesong, sier østerrikeren til TV 2, og legger til at Carew har alle de fysiske forutsetningene som skal til.

Carew selv har ofte blitt spurt om hvor god han kunne vært om han var 100 prosent dedikert til fotballen. Svaret har vært at han kunne vært blant verdens aller beste spisser - men at han ikke greid å trives om han skulle vært like proff som Solskjær.

Konfrontert med påstanden fra Scharner svarer Carew at østerrikerens treningsopplegg neppe hadde passet ham, og omvendt.

- Han har nok ikke så mye talent at han kan ta livet med ro. Han må pushe seg hundre prosent hele veien for å klare å spille på toppnivå, sier Carew til TV 2.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling