I SPYTTETRØBBEL: Wigans Antolin Alcaraz må svare for FA etter at han spyttet etter Wolves-spiller Richard Stearman i helga.Foto: SCANPIX/AP/Matt Dunham
I SPYTTETRØBBEL: Wigans Antolin Alcaraz må svare for FA etter at han spyttet etter Wolves-spiller Richard Stearman i helga.Foto: SCANPIX/AP/Matt DunhamVis mer

Wigans Alcaraz siktet etter spytting

Må svare for det engelske fotballforbundet.

Det engelske fotballforbundet innkaller Wigan-spiller Antolin Alcaraz etter at han spyttet etter en Wolverhampton-forsvarer søndag.

I en uttalelse mandag ga FA (Det engelske fotballforbundet) beskjed om at Alcaraz var siktet for å spytte etter en motspiller. FA bekrefter også at episoden skjedde i søndagens kamp mot Wolverhampton, og det var forsvareren Richard Stearman som ble spyttet etter.

Dommeren så ikke episoden, men den ble fanget opp på video, og det er på bakgrunn av disse opptakene at FA har gått til aksjon.

Alcaraz må allerede tirsdag svare for anklagene. Dersom han blir dømt risikerer han tre kampers utestengelse, og det er svært dårlig nytt for Wigan, som har slitt i serien i år. Søndagens kamp mot Wolverhampton endte med 1.3 nederlag.

(NTB)