Wiggen blir LSK-assistent

Fortsetter videre uten Solbakken.

FORTSETTER UTEN STÅLE: Bård Wiggen (t.h.) blir ikke med sin mangeårige sjef Ståle Solbakken til Wolverhampton, men blir i stedet assistenten til Magnus Haglund i Lillestrøm. Foto: Erik Berglund
FORTSETTER UTEN STÅLE: Bård Wiggen (t.h.) blir ikke med sin mangeårige sjef Ståle Solbakken til Wolverhampton, men blir i stedet assistenten til Magnus Haglund i Lillestrøm. Foto: Erik BerglundVis mer

Bård Wiggen, Ståle Solbakkens tidligere assistent, skrev tirsdag under på en kontrakt med Lillestrøm.

Wiggen starter i jobben som assistenttrener under Magnus Haglund etter at Lillestrøm har spilt mot Tromsø fredag.

- Vi er kjempeglade for å få inn kompetansen som han har, og har stor tro på at vi gjennom ham har en god miks av trenerkvaliteter i klubben, sier sportslig leder Torgeir Bjarmann til klubbens nettsted.

Wiggen, som har vært assistent for Solbakken i både FC København og Köln, takket nei til å bli med sin tidligere sjef til engelske Wolverhampton. Nå gleder han seg til å ta fatt på jobben i Norge.

- Klubben har en god kultur som tiltaler meg. I tillegg kjenner jeg Magnus Haglund litt fra før. Det er også slik at LSK hører hjemme i eliteserien, og nå skal jeg være med på å gjøre en god jobb slik at LSK spiller i toppen også i 2013, sier Wiggen.

Magnus Powell har hatt rollen som assistent så langt i år. Han går nå tilbake til sin opprinnelige jobb som spillerutvikler. I forrige uke kom også Arild Sundgot inn i trenerteamet.

(NTB)