Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wiggen klar som Molde-assistent

Trygt valg for Skullerud.

ERFARING: Bård Wiggen var tidligere Ståle Solbakkens assistent, før han havnet i Rosenborg. Nå fortsetter han karrieren i Molde. Foto: Tor Erik Schrøder  / SCANPIX .
ERFARING: Bård Wiggen var tidligere Ståle Solbakkens assistent, før han havnet i Rosenborg. Nå fortsetter han karrieren i Molde. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX . Vis mer

Bård Wiggen blir ny assistenttrener for seriemester Molde.

Det bekreftet klubben på sitt nettsted tirsdag. Wiggen erstatter Geir Bakke, som blir ny hovedtrener i Sarpsborg.

- Bård har erfaring fra yngre landslag, og han har lang erfaring som assistent i klubb. For meg er dette er godt og trygt valg, sier Molde-trener Tor Ole Skullerud.

Wiggen var assistent for Per Joar Hansen i Rosenborg fram til i sommer, men valgte å gå da Hansen fikk sparken. Rivaliseringen mellom klubbene hadde ingen betydning for Moldes valg.

- Ja, han har spilt der et par år, men han har svært bred erfaring fra norsk fotball. Jeg tror ikke folk vil tenke noe på at det er en trønder som kommer, sier Skullerud. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media