Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wiggen vraket i RBK - hentet til Molde

- En mann med mye kvalitet.

TIL MOLDE: Bård Wiggen (til venstre) forsvant ut fra Rosenborg da Per Joar Hansen fikk sparken. Nå skal trønderen hindre at gamleklubben tar igjen Molde.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
TIL MOLDE: Bård Wiggen (til venstre) forsvant ut fra Rosenborg da Per Joar Hansen fikk sparken. Nå skal trønderen hindre at gamleklubben tar igjen Molde. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer

Bård Wiggen forsvant ut fra Rosenborg da Per Joar Hansen fikk sparken. Nå skal trønderen hindre at gamleklubben tar igjen Molde.

For da Tor Ole Skullerud mistet sin assistent Geir Bakke til Sarpsborg, hentet han inn den vrakede RBK-assistenten til Romsdal.

- Bård Wiggen er en fyr som hele tiden stiller spørsmål om mye og mangt. Det har vi veldig godt av etter et år der ting har gått bra, og vi synes vi har vært flinke. Bård ser ting og har innspill på det meste, sier Skullerud.

- Ja, jeg liker å bli utfordret. Når folk stiller spørsmål med det jeg gjør, kan jeg utvikle meg enda bedre, fortsetter fjorårets gulltrener.

- Hva har dere mistet etter at Bakke dro?

- Det gode humøret til Geir savner vi. Geir var på alle måter en fantastisk fyr å ha med seg, for meg og hele teamet og spillerne. Men vi har fått inn en mann med mye kvalitet i Bård Wiggen, som har glidd raskt på plass her, sier Skullerud.

Tar ikke av Få spillerkjøp er på plass, men Thomas Kind Bendiksen er klar for den regjerende dobbeltmesteren.

- Han er en svært god fotballspiller, som passer profilen i Molde veldig bra siden han er en veldig god pasningsspiller som liker å ha ballen mye. Han tilbyr og ber om ballen hele tiden. En flott type, som jeg allerede har sett markere seg på trening, ved å vise fram en veldig høy treningsstandard. Det er slike spillere vi gjerne vil ha her, sier Skullerud.

- Lett å ta av etter suksessesongen 2014?

- Jeg har ikke snakket så mye om det enda, men vi skal snakke om det. Det var vel Ronnie Moran som gikk rundt til Liverpool-spillerne da medaljene ble delt og sa at «nyt det i kveld, for neste år blir det enda vanskeligere», sier Skullerud.

- Alle her er klar over at vi må bli litt bedre på alt for å komme oss videre. De første 14 dagene har vist at det ikke ser ut til å være nødvendig å gni det inn så fælt. For det er en gjeng sultne spillere her, og som har sett strålende ut hittil i år, advarer Skullerud.

(NTB)