Blir i Sky. Bradley Wiggins røper nå at han bli i Sky ut 2015. Der vil han ikke gå for sammenlagtseier i Tour de France, men sikter seg inn mot klassikerne, samt timesrekorden. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Blir i Sky. Bradley Wiggins røper nå at han bli i Sky ut 2015. Der vil han ikke gå for sammenlagtseier i Tour de France, men sikter seg inn mot klassikerne, samt timesrekorden. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Wiggins blir i Sky

Vil aldri vinne touren igjen.

(procycling.no): Sykkelsportens heteste dramasaga, er det uten tvil Bradley Wiggins og Team Sky som står for.

Briten som vant Tour de France i 2012, har vært koblet til både Orica GreenEdge og Garmin Sharp de siste ukene, men nå bekrefter han at han blir i Team Sky.

- Det er sant. Jeg tenker på å ta timesrekorden, og det kommer jeg til å gjøre på disse syklene (Pinarello) fordi jeg skal kjøre for Team Sky.

Det fortalte Wiggins under Pinarello Cycling Marathon i Italia, ifølge den italienske avisen, La Gazzetta dello Sport.

Ferdig som Grand Tour-rytter Briten innser imidlertid at han er ferdig som sammenlagtrytter i Grand Tour-rittene. Derimot sikter han seg inn mot klassikerne, samt den nevnte timesrekorden.

- Min tid som Grand Tour-rytter er over. Jeg skal fortsatt kjøre rittene, men jeg skal ikke vinne dem, sier Wiggins.

Spår italiensk seier i touren 34-åringen skal kjøre for England under Commonwealth Games i Skottland i slutten av måneden. Han ble ikke tatt ut på Team Sky sitt lag til årets Tour de France, og nå som lagkompis Chris Froome er ute, har Wiggins vinneren klar.

- Jeg tror Nibali kommer til å vinne, han er min favoritt. Hvis han sykler like bra som han gjorde i giroen i fjor, hvis han er i samme form, er han ustoppelig.

Artikkelen er levert av sykkelnettstedet procycling.no.