Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wiggins tror Lance kommer til å nekte for alltid

- Han er en sta kar.

TROR IKKE PÅ INNRØMMELSE: Briten Bradley Wiggins tror ikke at Lance Armstrong noen gang vil erkjenne at han dopet seg i løpet av karrieren. Wiggins vant Tour de France i sommer. Her fra Tour de France i 2009. Foto: AFP Photo / Joel Saget / NTB Scanpix
TROR IKKE PÅ INNRØMMELSE: Briten Bradley Wiggins tror ikke at Lance Armstrong noen gang vil erkjenne at han dopet seg i løpet av karrieren. Wiggins vant Tour de France i sommer. Her fra Tour de France i 2009. Foto: AFP Photo / Joel Saget / NTB Scanpix Vis mer

Briten Bradley Wiggins tror ikke at Lance Armstrong noen gang vil erkjenne at han dopet seg i løpet av karrieren. Wiggins vant Tour de France i sommer.

Lance Armstrong er fratatt all ære, utestengt på livstid og strippet for sine sju Tour de France-titler etter rapporten fra USAs antidopingbyrå (USADA), som har etterforsket dopingmistankene mot Armstrong.

- Etter hvert som du vokser opp, forstår du at julenissen ikke eksisterer. Det er slik det er med Lance, sa Wiggins da neste sommers Tour de France-løype ble presentert onsdag.

Wiggins mener at Armstrong burde ha lagt alle kortene på bordet.

- Men alle vet at han er en sta kar. Han har for mye å tape, men bevisene snakker for seg selv. De virker overveldende, sa Wiggins.

Slett ikke alle syklister er like avvisende til Armstrongs dopingfortid. Miguel Indurain, Alejandro Valverde og Alberto Contador har alle uttrykt sin støtte til Armstrong de siste dagene.

(NTB)