NY SYKKELULYKKE: Bradley Wiggins er utskrevet fra sykehus etter at han var involvert i en ulykke onsdag, men trener Shane Sutton gikk andre veien. Foto: SCANPIX/AFP /CARL DE SOUZA
NY SYKKELULYKKE: Bradley Wiggins er utskrevet fra sykehus etter at han var involvert i en ulykke onsdag, men trener Shane Sutton gikk andre veien. Foto: SCANPIX/AFP /CARL DE SOUZAVis mer

Wiggins utskrevet fra sykehuset - treneren lagt inn

Shane Sutton også i bilulykke.

Bradley Wiggins ble utskrevet fra sykehuset torsdag ettermiddag, men samtidig ble det kjent at også trener Shane Sutton har vært utsatt for en sykkelulykke.

Wiggins, den første briten til å vinne Tour de France, ble påkjørt av en varebil under en treningsøkt onsdag. Han ble tatt til sykehus, men skadene han pådro seg var ikke mer alvorlige enn at han kunne skrives ut etter mindre enn et døgn.

Samtidig kunngjorde Det britiske sykkelforbundet at Sky-lagets sjeftrener, Shane Sutton, også var blitt rammet av en bil. Han pådro seg små bruddskader og en liten blødning på hjernen. Ulykken Sutton var innblandet i, skjedde i nærheten av Manchester. Han brukte hjelm.

«Sutton ble kjørt til sykehus for å få en oversikt over skadeomfanget. Foreløpig er det klart at han har pådratt seg bruddskader og en liten blødning på hjernen, men han kommer til å bli værende på sykehuset noen dager for å gjennomgå flere tester», heter det i en uttalelse.

Det britiske sykkelforbundet slår fast at ulykker i forbindelse med sykkeltrening ikke inntrer ofte. Det er merkelig at to slike ulykker skulle skje med så kort mellomrom, men håpet er at både Bradley Wiggins og Shane Sutton skal komme seg vel fra de uhellene de var innblandet i.

(NTB)