Wiig aktuell for Boro

Middlesbrough er interessert i Martin Wiig. Der kan han bli lagkamerat med Juninho, som sier at han vil skrive under for Boro igjen.

Middlesbrough var på Odd Stadion og så Odd Grenland-Rosenborg søndag. Etter kampen hadde Wiig et møte med Middlesbroughs reservelagstrener Steve Round og en NISO-agent. Her ble Wiig uformelt invitert til å komme til klubben for å se på forholdene.

- Det er ikke umulig at jeg reiser over for å sjekke forholdene der borte. Det er greit å ha noe å si ja eller nei til. De har ikke kommet med noen konkret invitasjon, men de pratet om at jeg måtte ta meg en tur, sier Martin Wiig til avisa Varden.

Reiser Martin Wiig til Midllesbroughs nye treningsanlegg til over 150 millioner kroner, møter han trolig verdensmester Juninho Paulista, som ser ut til å være på vei til Boro for tredje gang.

I går ble klubben enig med Atletico Madrid om en overgangssum, i dag sier Juninho til Daily Mirror at han er klar for å skrive kontrakt.

- Jeg vil til Boro, og jeg vet at avtalen vil komme i havn. Vi er enige om alt, og det er bare et spørsmål om å sette pennen på papiret, sier Juninho.

(Dagbladet.no)

UNG JUNINHO:</B> Juninho fra 1997, mot slutten av hans første opphold i Middlesbrough. Nå kan han være på vei tilbake.