Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wilborn og Lersveen i TV 2-krangel

«Skandale!» skriver Frithjof Wilborn i en e-post internt i TV 2. Wilborn mener Ernst A. Lersveen bør skamme seg etter et innslag om Mia Hundvin.

Det er Bergens Tidende som har fått tak i innholdet av Wilborns e-post til TV2-sportens redaksjon.

I e-posten karakteriserer Wilborn innslaget i Fotballextra-sendingen 9. juli som «ikke bare et skudd i blinde, men en skandale!».

«Latterlig og skittent»

TV2-Sportens ankermann mener at Lersveens fleipete kommentarer om Mia Hundvin og Camilla Andersens partnerskap «viste at TV2 ikke er til å stole på. Vi gjorde det hele latterlig og skittent og undergravde vår egen troverdighet ... De som var ansvarlig for innslaget i denne fotballsendingen burde skamme seg.»

Lersveens rolle i innslaget var som følger: Han viste fram et manipulert bilde av Hundvin og Andersen i studio, og spurte håndballreporter Harald Bredeli om menyen i partnerskapsfesten. Da Bredelig ikke svarte, fortsatte med enda et spørsmål:

«Det er ikke slik, som mange lurer på, at Mia måtte gifte seg?»

Bredeli ble tydelig opprørt og svarte «Nå får du gi deg, Ernst».

Lersveen angrer ikke

Frithjof Wilborn sier til Bergens Tidende at han ikke vil kommentere interne forhold i TV2-sporten.

Lersveen innrømmer at det har kommet reaksjoner på innslaget.

- Jeg angrer ikke på innslaget. Jeg dro det muligens litt langt. Men det rokker naturligvis ikke ved TV 2s troverdighet, sier Lersveen til avisa.

Hovedperson Mia Hundvin så sjøl sendingen, der Lersveen fleipet om henne og Andersen.

- Jeg er overhodet ikke overrasket over at han (Lersveen) kan falle ned på et slikt nivå. Jeg har sett en del fotballsendinger, og kommentaren var vel som forventet, sier Hundvin.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media