SJELDEN SJANSE: Mot Newcastle i desember fikk Wilfiried Zaha én av ganske få muligheter på førstelaget til Manchester United. Her i duell med Mathieu Debuchy. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB Scanpix
SJELDEN SJANSE: Mot Newcastle i desember fikk Wilfiried Zaha én av ganske få muligheter på førstelaget til Manchester United. Her i duell med Mathieu Debuchy. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB ScanpixVis mer

Wilfried Zaha med kryptisk farvel-beskjed til United-fansen på Instagram

På vei til Cardiff?

(Dagbladet): Overgangssnøballen ruller for alvor i Premier League nå.

Jo Inge Berget ser ut til å havne i Cardiff, Juan Mata er på vei til Manchester United fra Chelsea, mens London-klubben har sikret seg Mohamed Salah fra Basel.

Reisen fortsetter Wilfried Zaha har lenge vært koblet til Cardiff, og i dag la Manchester United-spilleren ut et bilde på Instagram med en tilhørende tekst som kan tyde på at lynvingen er på vei bort fra den regjerende seriemesteren.

- Reisen fortsetter... heter det, og spekulasjonene lar naturlig nok ikke vente på seg i kommentarfeltet.

Zaha kom til United fra Crystal Palace før sesongen, men har slitt med spilletid under David Moyes.

Til Wales? Mange har kalt kjøpet en flopp, og helt siden i fjor høst har han vært lenket bort fra klubben.

De mest seriøse forsøkene på å lokke engelskmannen vekk fra Manchester har imidlertid kommet nå i januarvinduet, og i stor grad fra Solskjær og Cardiff. I førsteomgang skal det være snakk om en utlånsavtale.

Så gjenstår det bare å se hvor reisen går videre for Zaha.