Williams av Wimbledon

Venus Williams lot Justine Henin ta mellomsettet, men var suveren i første og siste og vant sin andre Wimbledon-tittel på rad i går.

- Det var mye vanskeligere i år enn i fjor. Da var jeg som en hjort når du setter billysene på den: Jeg bare fortsatte rett fram. I år måtte jeg tenke, sa Williams etter å ha brukt 68 minutter på seieren..

Hun brukte bare 20 minutter på å vinne det første settet 6-1, og det så ut til å gå mot en historisk kort Wimbledon-finale. Men Henin tok det andre settet 6-3, før Williams igjen ydmyket den mindre renommerte motstanderen med sine server og bunnsolide grunnlinjespill i siste settet: 6-0!

- Henin kommer tilbake. Hun er en meget god spiller. Jeg vet hvordan det er å spille sin første Grand Slam-finale. Hun gjorde det bra, jeg vant ikke et sett i min første, skrøt Williams av 19-åringen fra Belgia.

Amerikanske Williams tok sin tredje Grand Slam-tittel, etter å ha vunnet både Wimbledon og US Open i fjor. Nå ligger hun også an til å ta over førsteplassen på verdensrankingen fra Martina Hingis.

- Hun var klart bedre enn meg og er en stor mester, innrømmet Henin. (NTB)

<B>SKUFFET:</B> Tross underdogstempelet, klarte ikke belgiske Justine Henin å skjule skuffelsen.
<B>FULTREFF:</B> Storfavoritten Venus Williams var suveren i går.