<strong>SNAKKET SAMMEN:</strong> Tiger Woods møtte sin tidligere caddie Steve Williams (t.v.), som nylig sjokkerte med en rasistisk kommentar om Woods. Her er de to sammen under Masters-turneringen i april i år. Foto: Hans Deryk, Reuters/Scanpix
SNAKKET SAMMEN: Tiger Woods møtte sin tidligere caddie Steve Williams (t.v.), som nylig sjokkerte med en rasistisk kommentar om Woods. Her er de to sammen under Masters-turneringen i april i år. Foto: Hans Deryk, Reuters/Scanpix Vis mer

- Williams er ingen rasist

Woods om eks-caddien som kalte ham «svart rasshøl».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Steve Williams har beklaget overfor Tiger Woods etter at han svertet golfstjernen på det groveste. Woods forsvarer sin tidligere caddie.

Williams sjokkerte da han kalte Woods «et svart rasshøl» da han talte under en prisutdelingsmiddag i Shanghai sist helg. Han var golfstjernens caddie i en årrekke, men fikk sparken i juli. Kommentaren kom i forbindelse med at Williams fortalte om sin voldsomme feiring da hans nye arbeidsgiver Adam Scott vant en turnering.

Reaksjonene har vært mange etter uttalelsene, og Williams har personlig beklaget overfor Woods. Golfikonet forteller at de tok hverandre i hånden og at han er ferdig med hendelsen.

- Vi snakket om det i morges, møttes ansikt til ansikt og snakket om det. Vi er enige om at det var feil å si noe slikt, og han beklaget, sa Woods tirsdag.

- Det gjorde selvfølgelig vondt, men Steve er ingen rasist. Det er det ingen tvil om. Det burde ikke ha blitt sagt, og han skulle ønske han ikke hadde kommet med kommentaren, la den tidligere verdenseneren til.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer