Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Williams gjorde kort prosess med verdenseneren

Til OL-finale i løpet av en time.

I EGEN KLASSE: Serena Williams feide Viktoria Azarenka av Wimbledon-gresset i OL-semifinalen. Kampen var over i løpet av en time og to minutter. Foto: Martin Bernetti / AFP PHOTO / NTB Scanpix
I EGEN KLASSE: Serena Williams feide Viktoria Azarenka av Wimbledon-gresset i OL-semifinalen. Kampen var over i løpet av en time og to minutter. Foto: Martin Bernetti / AFP PHOTO / NTB Scanpix Vis mer

Serena Williams er i forrykende form på Wimbledon-gresset og utklasset verdenseneren da hun fredag spilte seg fram til OL-finale i tennis.

Amerikaneren feide Viktoria Azarenka av banen med brutalt overlegne 6-1, 6-2 i en kamp som var over i løpet av én time og to minutter.

I sine tre siste kamper har hun vært helt ustoppelig. Først ble Vera Zvonareva slått 6-1, 6-0, så ble danske Caroline Wozniacki utklasset 6-0, 6-3, og fredag var det Azarenkas tur til å møte veggen.

Dermed er Williams klar for en finale som vil utkjempes mellom to tidligere verdensenere. Maria Sjarapova vant den russiske semifinaleduellen mot Maria Kirilenko med 6-2, 6-3.

Serena Williams har vunnet alt i kvinnetennis unntatt et OL-gull i single. I double har hun to seirer sammen med storesøster Venus.

Sjarapova deltar i OL for første gang.

- Det er utrolig å delta i disse lekene og være olympier, men også å greie å spille meg fram til finalen og ha sjanse til gull. Jeg har en god følelse, sa Sjarapova.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media