Williams gjorde Wozniackis drøm til et mareritt

Amerikaneren vant US Open-finalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Caroline Wozniacki drømte om sin første Grand Slam-tittel i tennis, men i stedet ble det tittelgrossisten Serena Williams som tok sin 18. under US Open-finalen søndag.

For tredje år på rad seiret amerikaneren i storturneringen på hjemmebane. Williams tok sin sjette tittel totalt i US Open og befestet sin posisjon som verdens beste tennisspiller på kvinnesiden.

Og bare timer etter å ha vunnet overlegent 6-3, 6-3 i årets finale, snakket 32-åringen allerede om jakten på sitt neste Grand Slam-trofé.

- Jeg tenker 19. Det har ikke engang gått tre timer, og jeg nevner 19. Men ikke 22. Jeg tar én om gangen, sa Williams med henvisning til listen over de mestvinnende tenniskvinnene i Grand Slam-historien.

Der leder Margaret Court med sine 24 titler. Steffi Graf har 22 og Helen Wills Moody 19, mens Serena Williams deler fjerdeplassen med Martina Navratilova og Chris Evert.

Møtte overmakten For Caroline Wozniacki ble Williams-møtet aldri det hun hadde håpet på. Hun var i sin annen Grand Slam-finale, fem år etter den første, men var ikke i nærheten av å tukte verdenseneren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer