Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Williams-søstrene storspilte i finalen

- Jeg hadde en fantastisk makker, sier Venus.

SLO TILBAKE: Etter en mislykket soloturnering for Serena Williams, var det godt å slå tilbake ved å vinne dobbel-finalen i US Open med søster Venus. Foto: SCANPIX/AP/Elise Amendola
SLO TILBAKE: Etter en mislykket soloturnering for Serena Williams, var det godt å slå tilbake ved å vinne dobbel-finalen i US Open med søster Venus. Foto: SCANPIX/AP/Elise Amendola Vis mer

|||

Williams-søstrene storespilte og slo førsteseedede Cara Black fra Zimbabwe og Liezel Huber fra USA med 6-2, 6-2 i dobbeltfinalen i US Open.

- Det var en spennende kamp og en morsom seier, slo Serena Willliams fast etter kampen. Selv ble hun slått ut i semifinalen av Kim Clijsters som senere vant hele turneringen, og Serena Williams har fått mye pepper etter et håpløst utbrudd mot en kvinnelige linjedommer.

- Jeg hadde en fantastisk og veldig god makker i denne kampen, sa storesøster Venus Williams etter at seieren var sikret.

- Williams-søstrene er større og sterkere enn oss, og de server mye bedre. Det gjorde utslaget i dag, sa Cara Black etter kampen og nederlaget.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling