SLO TILBAKE: Etter en mislykket soloturnering for Serena Williams, var det godt å slå tilbake ved å vinne dobbel-finalen i US Open med søster Venus. Foto: SCANPIX/AP/Elise Amendola
SLO TILBAKE: Etter en mislykket soloturnering for Serena Williams, var det godt å slå tilbake ved å vinne dobbel-finalen i US Open med søster Venus. Foto: SCANPIX/AP/Elise AmendolaVis mer

Williams-søstrene storspilte i finalen

- Jeg hadde en fantastisk makker, sier Venus.

|||

Williams-søstrene storespilte og slo førsteseedede Cara Black fra Zimbabwe og Liezel Huber fra USA med 6-2, 6-2 i dobbeltfinalen i US Open.

- Det var en spennende kamp og en morsom seier, slo Serena Willliams fast etter kampen. Selv ble hun slått ut i semifinalen av Kim Clijsters som senere vant hele turneringen, og Serena Williams har fått mye pepper etter et håpløst utbrudd mot en kvinnelige linjedommer.

- Jeg hadde en fantastisk og veldig god makker i denne kampen, sa storesøster Venus Williams etter at seieren var sikret.

- Williams-søstrene er større og sterkere enn oss, og de server mye bedre. Det gjorde utslaget i dag, sa Cara Black etter kampen og nederlaget.

(NTB)