<strong>IKKE IMPONERT:</strong> Serena Williams har storspilt i Wimbledon-turneringen så langt, men er ikke helt fornøyd med arrangøren. Foto: NTB Scanpix
IKKE IMPONERT: Serena Williams har storspilt i Wimbledon-turneringen så langt, men er ikke helt fornøyd med arrangøren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Williams ut mot skjev kjønnsfordeling i Wimbledon

Deler Wozniackis syn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Serena Williams går ut og støtter Caroline Wozniackis utsagn om at herrene tildeles de beste banene under Wimbledon-turneringen.

Danske Wozniacki mener at det er en skjev kjønnsfordeling i hvem som får spille på de mest prestisjefulle banene under gressturneringen i London. Nå får hun støtte av den amerikanske tennisstjernen Williams.

- Vi kjemper stadig for det. Vi har gjort noen fremskritt, men forhåpentligvis fortsetter vi med å gjøre enda flere. Vi har allerede sikret at kvinner spiller flere av kampene sine på de største arenaene, sier Williams ifølge The Guardian.

- Jeg tror ikke at problemet bare gjelder Wimbledon. Det samme er tilfelle i flere andre turneringer, fortsetter hun, og sier at en diskusjon er på sin plass.

Den sjudoble Wimbledon-vinneren Roger Federer avviser kritikken.

- Det er som det er. Jeg er sikker på at hvis arrangørene gjør det er det ikke vondt ment.

I løpet av turneringens sju første dager har ni av 24 kamper på Centre Court vært med kvinner.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?


Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer