Williams utklasset Svetlana Kuznetsova

Går til semifinale.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Venus Williams fortsetter å storspille. Torsdag ble russiske Svetlana Kuznetsova utklasset.

Williams vant 6-3, 6-4 mot russeren. Dermed er den amerikanske tennisdronningen i semifinalen i verdens største tennisturnering for fjerde gang.

Williams har dominert på server i de siste to rundene. I kampen mot US Open-mesteren fra 2004, fikk amerikaneren inn tre serveess.

Williams eneste problem mot Kuznetsova kom da hun skulle serve matchballen på ledelsen 40-0. Amerikaneren mistet fire strake poeng, men klarte å kjempe seg tilbake.

- På slutten klarte jeg å hente meg inn selv om jeg spilte mot en fantastisk motspiller. Jeg følte meg så motivert og sikker på mitt eget spill, sier hun.

I semifinalen vil Williams møte Ana Ivanovic eller Nicole Vaidisova, som spiller kvartfinaler senere torsdag.

(NTB)

TIL SEMIFINALE: Venus Williams utklasset Svetlana Kuznetsova. Det betyr at hun går til sin fjerde semifinale i verdens største tenninsturnering. Foto: Anja Niedringhaus, AP
TIL SEMIFINALE: Venus Williams utklasset Svetlana Kuznetsova. Det betyr at hun går til sin fjerde semifinale i verdens største tenninsturnering. Foto: Anja Niedringhaus, AP Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer