SNUDDE KAMPEN: Serena Williams spilte sin vanskeligste kamp noensinne og var sikker på tap mot Heather Watson. Men stjernen reddet seg inn og er klar for en ekte «søskenfight» i Wimbledon.
Foto: EPA/ANDY RAIN/NTB Scanpix
SNUDDE KAMPEN: Serena Williams spilte sin vanskeligste kamp noensinne og var sikker på tap mot Heather Watson. Men stjernen reddet seg inn og er klar for en ekte «søskenfight» i Wimbledon. Foto: EPA/ANDY RAIN/NTB ScanpixVis mer

Williams var sikker på tap, så snudde kampen totalt

Klar for en ekte «søskenfight» i Wimbledon.

Serena Williams spilte sin vanskeligste kamp noensinne og var sikker på tap mot Heather Watson. Men stjernen reddet seg inn og er klar for en ekte «søskenfight» i Wimbledon.

- Heather spilte utrolig og jeg trodde virkelig hun skulle vinne kampen, sa Serena Williams til pressen etter fredagens seier i den 3.-runden.

Den toppseedede amerikaneren fikk overraskende stor kamp fra briten, som er ranket som nummer 59 i verden. Williams kjørte over motstanderen i første sett, men gjorde store feil og slet med spillet utover i kampen som ble spilt på Center Court foran 15.000 tilskuere.

Reddet seg inn Watson tok det andre settet, mens Williams reddet seg inn og unngikk så vidt det var en ydmykende Wimbledon-exit. 33-åringen vant til slutt med sifrene 6-2, 4-6, 7-5.

- Jeg har gått på noen tøffe tap, men dette er kanskje den vanskeligste kampen jeg har spilt. Det er ikke lett å møte henne foran hjemmepublikummet, sa amerikaneren.

Søskenfight Det blir neppe lettere motstand utover i Wimbledon-turneringen. For nå må verdenseneren forberede seg på å møte søsteren Venus Williams til en skikkelig søsterduell i åttedelsfinalen.

Serena erkjenner at hun gruer seg til mandagens oppgjør mot søsteren, som er seedet som nummer 16 i verden.

- Venus er i bedre form en meg, så jeg tror hun har en liten fordel inn mot den kampen. Heldigvis blir en av oss klar for kvartfinale, det er jo bra, sa Williams.

De to søstrene har møttes fem ganger tidligere i Wimbledon. Serena har vunnet tre ganger, mens Venus står med to seirer.

Sistnevnte har imidlertid et lite mentalt overtak ettersom hun tok den forrige seieren i 2014 da de møttes i Montreal.

(NTB)