Wilshere advart av Uefa etter oddsspøk

Satte penger på Arsenal-kamp.

RIPE I LAKKEN: Jack Wilshere har fått en advarsel fra Uefa etter å ha proklamert på Twitter at han hadde satt penger på at lagkamerat Emmanuel Frimpong skulle bli første målscorer i en Arsenal-kamp. Foto: AP Photo/Simon Dawson/NTB scanpix
RIPE I LAKKEN: Jack Wilshere har fått en advarsel fra Uefa etter å ha proklamert på Twitter at han hadde satt penger på at lagkamerat Emmanuel Frimpong skulle bli første målscorer i en Arsenal-kamp. Foto: AP Photo/Simon Dawson/NTB scanpixVis mer

Arsenals Jack Wilshere har fått en advarsel fra Det europeiske fotballforbundet (UEFA) etter å ha satt penger på en Arsenal-kamp.

Den unge midtbanespilleren, som mistet hele forrige sesong med en skade, er advart etter å ha annonsert et veddemål på Twitter. Da Arsenal spilte borte mot greske Olympiakos i mesterligaen, skrev Wilshere at han hadde satt 10 pund (95 kroner), på at lagkameraten Emmanuel Frimpong skulle score kampens første mål.

Oppgjøret endte uten scoringer, og etter kampen hevdet Wilshere det bare var en spøk at han hadde satt penger på lagkameraten.

UEFA bestemte seg imidlertid for å etterforske saken og konkluderte tirsdag med å gi en advarsel til Wilshere for det påståtte veddemålet, skriver Sky Sports.

(NTB)