Wilshere ble tatt på fersken da han røykte en sigarett

- Jeg tror at den røyken jeg tok var min siste.

GUTTEN I RØYKEN: Arsenals Jack Wilshere ble tatt på fersken av fotografer med en sigarett i kjeften på kvelden etter at Arsenal hadde slått Napoli 2-0 i Champions League. Foto: EPA/DAVID JONES/NTB Scanpix
GUTTEN I RØYKEN: Arsenals Jack Wilshere ble tatt på fersken av fotografer med en sigarett i kjeften på kvelden etter at Arsenal hadde slått Napoli 2-0 i Champions League. Foto: EPA/DAVID JONES/NTB ScanpixVis mer


Arsenals midtbanemann Jack Wilshere (21) lover at han aldri skal røyke en sigarett mer.

Wilshere ble tatt på fersken av fotografer med en sigarett i kjeften på kvelden etter at Arsenal hadde slått Napoli 2-0 i mesterligaen sist onsdag.

Wilshere fikk en betydelig dose kjeft av manager Arsène Wenger for oppførselen, men det var ikke verre enn at Wilshere fikk spille bortekampen mot West Bromwich i serien sist søndag. «Gutten i røyken» scoret sågar målet til Arsenal i 1-1-kampen.

Den engelske landslagsspilleren sier at han har stumpet røyken for godt.

- Spillere gjør feil. Jeg røyker ikke. Sjefen (Wenger) spurte meg hva som skjedde, og det forklarte jeg ham. Da var det ute av verden. Jeg røyker ikke, og jeg tror at den røyken jeg tok var min siste, sier Wilshere.

(NTB)