Wilshere hetset Tottenham så mye at Arsenal kuttet direktesendingen

Og sa unnskyld.

GLADLAKS: Arsenals Jack Wilshere dro i gang en rekke populære anti-Tottenham-sanger da laget feiret FA-cup-triumfen med fansen søndag. Foto: NTB Scanpix
GLADLAKS: Arsenals Jack Wilshere dro i gang en rekke populære anti-Tottenham-sanger da laget feiret FA-cup-triumfen med fansen søndag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Arsenal gjentok bedriften fra i fjor da de lørdag vant sesongens FA-cupfinale på Wembley. Midtbanespiller Jack Wilshere ble benyttet som innbytter i begge kampene, men lot ikke det legge noen demper på feiringen - verken i 2014 eller 2015.

Engelskmannen sto løpet helt ut i spillernes seiersfest natt til søndag, og da Arsenal-supporterne i går møtte fram for å hylle vinnerlaget i nordøst-London, grep Wilshere mikrofonen. Han hadde nøyaktig det samme på hjertet nå som etter fjorårets finale:

- Jeg har bare ett spørsmål: Hva synes vi om Tottenham? ropte han ut til de frammøtte.

- Dritt! svarte de flere tusen regnvåte Arsenal-supporterne ved Emirates stadion.

- Og hva synes vi om dritt? repliserte Wilshere.

- Tottenham!

Fortsatte anti-Spurs-kjøret Han stoppet ikke der. Like etterpå dro han i gang allsangen «It's happened again, Tottenham Hotspur, It's happened again» - en sang Arsenal-fansen drar i gang hver sesong i det øyeblikket det er matematisk sikkert at rivalen havner bak dem på tabellen.

Han avsluttet sin seanse med:

- Jeg har én til: «My old man said, be a Tottenham fan», startet Wilshere, og løftet mikrofonen opp i lufta som for å la publikum fullføre syngingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer