Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wilshere i trøbbel for tiende gang: - Får håpe han en dag blir voksen

Arsenal-stjerna har en lei tendens til å havne i bråk.

I TRØBBEL: Jack Wilshere er i trøbbel - igjen. Her mot Wolfsburgs Sebastian Jung fra juli ifjor. Foto: Philip Oldham/Sportimage/Cal Sport Media.
I TRØBBEL: Jack Wilshere er i trøbbel - igjen. Her mot Wolfsburgs Sebastian Jung fra juli ifjor. Foto: Philip Oldham/Sportimage/Cal Sport Media. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Jack Wilshere (24) har vært forfulgt av skader i sin karriere. Men Arsenal-stjerna har også vært forfulgt av en rekke skandaler, da han har en lei tendens til å havne i trøbbel.

Nå har han vært ute igjen, og denne gangen endte det angivelig opp med et slagsmål på byen. Det skriver engelske Daily Mail.

London-politiet har bekreftet at de etterforsker hendelsen utenfor utestedet Cafe de Paris, natt til søndag, men Wilshere skal ha nektet for å ha slått noen.

Tydelig beruset Nå risikerer han en ny alvorsprat fra manager Arsene Wenger, mandag morgen, etter å ha brukt fridagen sin på å slå ut håret og havne i trøbbel.

Et vitne skal ha sagt til politiet at en tydelig beruset Wilshere skal ha havnet i en krangel foran utestedet. Han skal ha stormet avgårde, men fortsatte så å krangle.

Politiet ble tilkalt, og splittet kranglefantene. Wilshere og en kamerat ble tatt til side, og måtte forklare seg for politiet.

- Trist Bjørn Furuheim, leder for Arsenals norske supporterklubb, sier til Dagbladet at han synes det er synd at Wilshere til stadighet havner i fokus for utenomsportslige hendelser.

- Han har vært en av de største talentene i klubben, men dessverre har det vært mange utenomsportslige situasjoner. Han har skikka seg, men det har vært en del ting med ham. Jeg håper ikke det er noe i denne nyheten, sier Furuheim.

Heldigvis for Arsenal-supportere, tror ikke Furuheim dette er slutten for Wilsheres karriere for London-laget.

- Jeg tror ikke det. Men det er utrolig vanskelig. Nå vet vi ikke alt bak, om hva og hvor mye han har fått lov til. Men det er heldigvis ikke sånn at han skulle spille dagen etter. Jeg dømmer ikke, men det er trist med dårlige ting som dette. Vi får håpe han en dag blir voksen.

- Frykter du at han kan ende opp med å sinnemestringskurs?

- Jeg tror ikke han får en slik straff, men det vil tiden vise, sier Furuheim om Arsenals midtbanespiller med ekstremt kort lunte.

Ikke første gangen Dette er den tiende gangen Wilshere havner i trøbbel siden 2010. Den første gangen ble han arrestert etter et slagsmål utenfor en nattklubb, og siden har det bare ballet på seg for 24-åringen.

I 2011 fikk han en advarsel fra politiet, etter å ha spyttet på en taxisjåfør med Tottenham-effekter på seg. Året etter fikk han igjen en advarsel, denne gangen fra UEFA etter å ha ytret seg på Twitter om tipping under en Champions League-kamp for Arsenal.

Wilshere havnet i trøbbel to ganger i 2013, 2014 og 2015. Den siste hendelsen kom etter Arsenals FA-cupseier, da midtbanespilleren for andre gang kom med en unødvendig sang om Tottenham.

NB: På fredag er det ventet at spilleren møter Newcastle for Arsenals U21-lag, og at Wilshere blir klar for a-laget i løpet av april.