Wilshere innrømmer at han pushet på for at Welbeck skulle bli Arsenal-spiller

- Jeg spurte ham hvert femte til tiende minutt: «Er avtalen i boks nå?».

LAGKOMPISER: Jack Wilshere forteller at da han fikk høre at Danny Welbeck kunne ende opp i Arsenal, måtte han spørre om avtalen var i boks hvert femte til tiende minutt. Foto: REUTERS / Eddie Keogh / NTB Scanpix
LAGKOMPISER: Jack Wilshere forteller at da han fikk høre at Danny Welbeck kunne ende opp i Arsenal, måtte han spørre om avtalen var i boks hvert femte til tiende minutt. Foto: REUTERS / Eddie Keogh / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Arsenal - Manchester City i fotballstudio fra kl. 13.45.

(Dagbladet): På deadline day skjedde det mye i kulissene rundt Danny Welbeck.

Manchester United var opptatt av å få avtalen med Radamel Falcao på plass, Arsene Wenger dro på besøk til Paven i Roma, og nå forteller Arsenal-spiller Jack Wilshere at han var mer en ivrig etter å få sikret at Welbeck ble hans lagkamerat.

Det har tidligere vært hintet frampå om at Wilshere var med på å overbevise Danny Welbeck om at hans nye klubb burde være Arsenal.

Spurte hvert femte minutt Om morgenen den 1. september - på deadline day - fikk Wilshere med seg at nyheten om at Tottenham var interessert i United-spissen.

- Det var litt merkelig, fordi jeg skulle på Englands-trening, og husket å ha lest at Tottenham var interesserte. Jeg synes da at det var litt rart at Arsenal ikke var interesserte, forteller Wilshere, ifølge Mirror.

Da 22-åringen kom på treningen, fikk han derimot en beskjed om gjorde han svært glad.

- Så fort vi kom til treningsanlegge fortalte han (Welbeck) til meg at det var en sjanse for at han kunne bli Arsenal-spiller. Og fra da spurte jeg ham hvert femte til tiende minutt: «Er avtalen i boks nå?».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer