Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wilshere spilte mot Tyskland mot Wengers ønsker - ble skadet

Usikker mot Southampton.

SKADET: Jack Wilshere fikk et spark i ankelen mot Tyskland. Foto: Alastair Grant / AP Photo / NTB Scanpix
SKADET: Jack Wilshere fikk et spark i ankelen mot Tyskland. Foto: Alastair Grant / AP Photo / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Jack Wilshere pådro seg en skade i ankelen under privatlandskampen mellom Tyskland og England på tirsdag.

Wilshere spilte også mot Chile forrige fredag, og Arsenal-manager Arsène Wenger skal ha bedt Roy Hodgson om å ikke bruke stortalentet i mer enn en kamp, av frykt for skader.

Men Wilshere kom inn i det 64. minutt mot tyskerne, og ble, som Wenger fryktet, skadet. Et spark i ankelen fra Tysklands Sidney Sam gjør Wilshere usikker foran toppoppgjøret mot Southampton på lørdag.

Kan ikke hvile på laurbærne Wilshere er i hard konkurranse for spilletid på bade landslaget. Han sier selv at han ikke føler seg sikker på en plass i troppen til neste års VM.

- Du kan se alle talentene som har vist seg fram de siste månedene. Selv på U-21 med Ravel Morrison og de spillerne. Du er aldri grantert en plass, og du kan aldri hvile på dine laurbær, sier Wilshere, ifølge Daily Mail.

- De sier at du bare er så god som din siste kamp. Når tiden kommer, må jeg være i toppform, og det vil mange andre prøve å være også.

Arsenal er nøkkelen Wilshere er heller ikke garantert en plass i startelleveren for Arsenal. Aaron Ramsey og Mathieu Flamini utfordrer 21-åringen. Han sier at å prestere for Arsenal også er nøkkelen til å få en plass landslaget.

- Vi har noen viktige kamper framover for klubben, så jeg kommer til å konsentrere meg om det. Det er sånn jeg kan få en plass i Englands tropp. Spiller du bra for klubben, blir du valgt til landslaget.